Fysiotherapie / Manueeltherapie

Massage therapie maakt gebruik van een vari√ęteit van technieken voor het manipuleren van de gewrichten en voor het verzachten van weefsel voor het verbeteren van de algemene gezondheid van het lichaam. Massage verhoogt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen aan het lichaam, waardoor afvalstoffen beter worden afgegeven. Ook versnelt massage therapie het vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te herstellen.


Algemene wellness en ontspanning

Massage therapie omvat de beoordeling en behandeling van zacht weefsel en gewricht disfunctionaliteit en pijn. Met behulp van massage kanvflexibiliteit en het bewegingsbereik worden hersteld. Daarnaast kan het je algemene fitheid en ontspanning verbeteren.

Verschillende typen massages

Massage werkt op vele niveaus, en het is de unieke manier waarop het de verschillende voordelen (fysiek en psychisch) combineert die passen bij het individu, waardoor het zo een veelzijdige en effectieve behandelingsmethode is. Lichte blessures kunnen door massage herstellen, maar een belangrijk punt is ook dat massage blessures helpt voorkomen, doordat je een betere houding en bewustwording krijgt.